Početna

        

 

 

 
 
Opći podaci

Povijest Motovuna

Mapa Motovuna

Socijalna skrb

Vizija

Naselja na području Općine Motovun

Kontakti

Pristup informacijama

        

 

 

 
Ustrojstvo

Načelnik

Vijeće

Jedinstveni upravni odjel

Mjesna samouprava

Stalna radna tijela

Komisija

 

 

 

        

 

 

 

 
Kultura

Festivali i manifestacije

Arhitektura

Poznate ličnosti

Tradicija

         

                                                    

 

Dokumenti

Program razvoja

Akti i dokumenti

Obrasci za građane

Javna nabava

Natječaji i oglasi

Sponzorstva i donacije 

Tablica ugovora i radova

Prostorni planovi

Investicije - IPARD mjera 301

 

 

 

      

 

Službeni glasnik

 

Financijske potpore
 
Gospodarstvo

Financijska
 izvješća

Političke 
aktivnosti

 

 

 

 

 

 

Klub Off Road Motovun

Klub Motovun Off Road registriran je u veljači 2017. godine iako on sa svojim aktivnostima aktivno djeluje još od 1994. godine.

Tradicionalna manifestacija, „Utrka Motovun OFF ROAD“ se organizira svake godine povodom Praznika rada i to sa 30. travnja na 1. svibnja. Prva takva utrka održala se još daleke 1994. godine, a pokretači utrke na amaterskoj razini bili građani Općine Motovun motivirani isključivo željom za druženjem povodom Praznika rada. Kako je manifestacija iz godine u godinu rasla tako se ukazala potreba za osnivanjem Kluba, te je u veljači 2017. godine osnovan Klub MOTOVUN OFF ROAD, čiji su osnivači kao i članovi uglavnom mladi ljudi sa područje Općine Motovun ali i susjednih Općina i gradova. Grupa mladih entuzijasta potaknuti tradicijom i iskustvom starijih sugrađana, preuzeli su i nastavili organizaciju tradicionalne manifestacije i njenog programa koji svake godine postaje sve bogatiji i sadržajniji.

Klubo Motovun Off Road organizator je i utrke „Teran Offroad” koji se odvija svake godine krajem listopada.

Aktivnosti Kluba MOTOVUN OFF ROAD protežu se kroz cijelu godinu, pa tako uz najvažniju aktivnost, a to je organiziranje manifestacije Kluba, „Utrke Motovun OFF ROAD“, ostvaruju se i čitav niz aktivnosti kao što su ekološke akcije čišćenja okoliša, akicje čišćenje staza za utrku i čišćenje vatrogasnih puteva. Sudionici takvih brojnih akcija su mahom mladi građani i članovi Kluba, te je Klub kao takav bitan segment u promicanja ekoloških, rekreacijskih i sportskih vrijednosti, a čijim se aktivnostima obogaćuje i oplemenjuje društveni život u Općini Motovun.

Upoznavanja javnosti o djelovanju Kluba te specifičnosti sporta kojim se isti bavi, Klub pridonosi razvoju društvenog interesa za sport i rekreaciju, te obogaćuje sportsku ponudu na području Općine Motovun.

Svojim aktivnostima Klub ima snažnu ulogu u promicanju zajedništva, druženja, vrednovanju i unaprijeđenju volonterskog rada za dobrobit čitave zajednice.

Predjsednik Kluba Motovun Off Road: Marko Koraca – 0916817293

banner vertikalni